Grizzly och Grizzly Bags

GRIZZLY – active profile oufit, är snygga profilkläder och väskor, ryggsäckar, trollys och bagar för den aktiva människan. Grizzly erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av profilkläder och väskor färdiga att profilera – allt med en sportig design och premiumkvalitet. Här finner du massor av fräscha pikétröjor, tuffa T-shirts, sportiga hoodtröjor, praktiska jackor och marknadens största utbud av väskor. Vi trycker och broderar din logo.

Kontakta oss gärna för att finna rätt profilprodukter till just Ditt ändamål. Vill du se hela sortimentet av profilkläder i blädderkatalog, klicka här. Vill du se hela sortimentet av profilväskor, klicka här.
Med varumärket Grizzly är det lätt att synas. Ett imponerande stort sortiment av profilkläder – snygga, stilrena och klassiskt sportiga plagg, för äventyr i skog och mark, på land och hav eller i karriärens äventyrliga vardag.

Den enkla och tidlösa designen klär alla, samtidigt som den lyfter fram din egen identitet på bästa sätt. Massor av fräscha pikétröjor, tuffa T-shirts, sportiga hoodtröjor, praktiska jackor och inte minst – marknadens största utbud av väskor att profilera sig med. Moderna och mycket funktionella väskor, med specialdesignade modeller för all från friluftsliv, sjöliv och badliv till ett stadsliv fyllt av resor, jobb och kanske shopping.

Så var inte blygsam – med en identitet stark som en björn är det enkelt att trampa upp nya spännande vägar i affärsvärldens vildmarker!

Namnet Grizzly är hämtat från den välkända stora och kompakta brunbjörnen, Grizzlybjörnen. Just denna björns styrka och mytomspunna historier gör att namnet kopplas till styrka. Varumärket Grissly står just för styrka och kvalitet, något du alltid kan lita på. De största Grizzlybjörns hannarna kan väga över 600 kg. Grizzlybjörnen återfinns i Alaska, Canada och delar av USA. Namnet Grizzly härstammar från det engelska språket och betyder ungefär gråhårig.

false

false

false

false

}