Varumärken

Varumärken som är kända och har en tydlig profil kommer att hjälpa Ditt varumärke att stärkas i samma riktning. Reklamprodukter eller profilkläder från kända varumärken är ett utmärkt sätt att förstärka ditt eget varumärke. Välj ett varumärke som står för något av de värden du vill bygga kring ditt varumärke. Vi trycker eller broderar din logo på samtliga reklamprodukter och profilkläder.
Ring oss för att diskutera vilket varumärke som bäst hjälpa ditt varumärke att bli starkare.

I vår webbshop finner du varumärken som DAD, Grizzly, CottoVer, Sagaform, Vinga of Sweden, Antonio Miro och Craft. Söker du andra kända varumärken kontakta oss för personlig service så hjälper vi dig att finna det du söker.
Med varumärke menar man en symbol, ett namn och eller ett tecken som syftar till att identifiera en produkt eller tjänst. Genom att kombinera Ditt varumärke med andra starka varumärken hjälper du Ditt varumärke att bli starkare. Här finner du ett utbud av starka varumärken. På Wallex.se finner du utvalda varumärken som du kan använda för att förstärka ditt varumärke eller logotyp.
Vi hjälper dig gärna att koppla rätt varumärke till det du vill förstärka i ditt eget varumärke. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.
Ett varumärke räknas som en immateriell tillgång. Starka och välkända varumärken är ofta skyddade genom ett varumärkesskydd. Varumärken kan också bli skyddade genom att de blir allmänt kända. Att arbeta för ökad kännedom om sitt varumärke anses vara av grundläggande betydelse för att vinna slaget om kunderna på marknaden. Målet är alltid att fylla sitt varumärke med så många positiva intryck som möjligt. Reklamprodukter, profilkläder och gåvor är viktiga delar för att skapa fler och starkare positiva associationer med ditt varumärke.

false

false

false

false

}