T-shirt – T-tröja

Stort sortiment av t-shirts. Vi har t-shirts för tryck i alla prisklasser, kvaliteter och för alla ändamål. Dam- herr- och barnmodeller i ett stort urval av färger. Vi har även flera miljömärkta t-shirts för dig som söker en t-shirt med ekoprofil.

T-shirt är det absolut vanligaste profilplagget i hela världen. Förmodligen för dess breda användningsområde, låga pris, bra tryckyta och att plagget används av alla åldrar och kön. Som profilplagg betraktat finns oändligt många kombinationer av tryck, brodyr embossing när du vill dela ut t-shirt till anställda eller kunder i reklamsyfte. Hos oss väljer du bland storlekar för unisex, dam, herr och barn. Vi har t-shirts för sport, arbete och fritid. t-shirt är en perfekt budskapsbärare vilket gjort den till det i särklass mest sålda profilplagget. Vi trycker din logo eller budskap på samtliga T-tröjor till våra kunder som företag, föreningar, idrottsklubbar, stat och kommun.

Hur T-tröjan en gång kom till är inte riktigt klart men förmodligen utvecklades den för US-Army som en undertröja. Förmodligen inspirerad av de bomullsplagg som soldaterna i Europa använde sig av under första världskriget. t-shirt med tryck uppkommer någon gång under 1940-talet men slår igenom under 1950-talet.

false

false

false

false

}