Bomulls T-shirt

Bomulls T-shirt, mycket brett sortiment av t-tröjor med eget logotryck. T-shirt är det absolut mest sålda profilplagget, bomull är vanligast. Allt från billiga modeller som passar att ge bort i stort antal, till premium modeller när du vill ge bort något extra. Vi har alla passformer från rymliga raka modeller till mer moderna tighta kroppsnära skärningar. Miljövänliga bomulls t-shirt på riktigt, våra är Svanen, GOTS Eko Tex och Fairtrade märkta under varumärket CottoVer. Vi kan allt om bästa sättet att trycka varumärke, bilder eller klubb-, företags-logo. Kontakta oss så hjälper vi dig med designskiss utan kostnad.

Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning.
Söker du andra alternativ på t-shirt kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta profilkläder för det aktuella tillfället.
Bomull kommer från växter. buskar från bomullssläktet. Efter bomullsfibern har skördats behandlas den i olika steg för att kunna spinnas till trådar av olika karaktär och tjocklekar. I nästa steg vävs och stickas tyger för att bli till någon av de många slutprodukterna. Bomullstyger är både slitstarka och svalkande. Bomull har snabbt konkurerat ut lin och ull då de känns behagligare att bära nära kroppen.

false

false

false

false

}