USB-Minne med tryck eller lasergravyr

USB-Minne med logotryck är en av de vanligaste reklamartiklarna. Här finner du ett brett utbud av minnen i olika former, storlekar och färger.

Samtliga våra minnen är tillverkade av nya minneskretsar, premiumkvalitet. Välj mellan minnen från vårt lager eller där vi specialtillverkar för just ditt företag.
Ring oss gärna för att diskutera just dina önskemål. Vi gör gärna gärna kostnadsfritt designförslag till dig.
Alltid snabbt, enkelt och till bästa pris.

USB-Minne kan också benämnas son flashminne, minnessticka eller minnespinne. Vanligast förekommande namn i svenskan är idag USB-Minne.
USB-minne dök upp i slutet av 1990-talet, de första minnena hade 8 till 64 MiB utrymme, att jämföras med dagens 4 till 256 GiB. Teknikutveckling och tillverknings volymer gör att kapaciteten ökats och att priserna stått still eller till och med sjunkit. Ser man till minnesutrymmet och pris så har prisnedgången varit helt otrolig.
Idag har USB-minnet trängt undan de flesta andra datalagringsmedia. Pris och prestanda har gjort valet enkelt till USB-minnets fördel.
Man räknar med att ett USB-minne håller prestanda och lagringsutrymme i mer än 10-20 år. Minnet har ingen egen strömkälla utan får sin energi när det ansluts till en USB-port.

false

false

false

false

}