Jackor med tryck

Jackor, vi har ett mycket brett sortiment av jackor med eget logotryck. Jackor för dam, barn och herr i olika modeller och material. Välj enkel vindjacka eller modern businessjacka med din logo. Kontakta oss om du du vill att vi tar fram passande designförslag för tryck eller brodyr av logo och budskap, det är kostnadsfritt hos oss på Wallex.

Vi har jackan som passar alla tillfällen, skaljacka för att synas på stan. Business, kavajjackor till säljare. Svårt tänka sig en bättre reklamprodukt, reklam som verkligen syns hos många under lång tid.
På Wallex.se finner du snygga, praktiska, och moderiktiga jackor som du enkelt kan sätta både logga och budskap på. Vi hjälper dig med tryck, brodyr och etikettmärkning. Kontakta oss så hjälper vi dig att finna rätt modell och märkning för ditt behov. Vi säljer vindjackor, vinterjackor, vårjackor, sommarjackor, sportjackor, funktionsjackor, skaljackor, skidjackor, kavajjackor, ja kort sagt alla modeller.

Vill du försäkra dig om vår kvalitet eller att färgen du tänker välja är den rätta? Kontakta oss för varuprov.
Söker du andra alternativ på profilkläder, kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta reklamprodukterna för det aktuella tillfället.

Ordet jacka kommer av det arabiska ordet Jacket. Jacket finner vi även i dagens engelska.

false

false

false

false

}