Gåvor, Julgåvor och Presenter.

Välj bland ett brett sortiment av gåvor för alla tillfällen och årstider. Här finner du bland annat designgåvor från Sagaform och Vinga of Sweden. Kontakta oss gärna för personlig service.

Visa din uppskattning till din personal och kunder.
Gåvan är det naturliga sättet att visa uppskattning. I retur få du ökad lojalitet och prestation. Med gåvor menar vi ofta produkter av lite högre värde. Många gåvor lämnas ut i fina förpackningar utan märkning. På Wallex.se finner du ett brett sortiment som passar alla tillfällen. Gåvokort, designade väskor, grillprodukter, plädar out-dor, bädd och kök och väldigt mycket mer. Önskar du märkning på din gåva så är det en självklarhet att hjälpa dig med detta. Kontakta oss, vi erbjuder gratis hjälp att finna rätt gåva för rätt tillfälle. Vi ger dig kreativa förslag som förmedlar rätt känsla till dina kunder och personal.

En Gåva är något som en person överlämnar till någon annan utan att kräva ersättning eller ta betalt. Gåvans betydelse finns omskriven och nertecknad ända sedan de första människorna vandrade på vår jord. Betydelsen av gåvan varierar bland våra olika kulturer.

false

false

false

false

}