Om oss

 

OM OSS

WALLEX är ett framgångsrikt företag inom profil och presentreklam som startade 1988. Hos oss finns totallösningar för webbshopar, profilkläder, kampanjer, företagsgåvor, exponering med allt från formgivning till produktion, förpackning, lagerhållning och distribution.  Vi ger dig bästa servicen med högsta kvalitet.

Wallex.se är en av Sveriges bästa e-handelbutiker för profil- och presentreklam. I vår webbutik kan Du på ett enkelt och säkert sätt kan beställa de produkter du söker till just Ditt företag. Välkommen att pröva oss, du kommer inte att bli besviken.

VISION

Vi vill lyfta profilreklamen så att den är en naturlig del i ett företags marknadsföring. Vi hjälper er att upptäcka fördelarna med att metodiskt använda profilreklam i mediemixen. Vi hjälper också till med att hitta rätt flöde i planering och utveckling av er profilreklam.

Vår vision är att vara en naturlig samarbetspartner för våra kunder när det kommer till profilering och presentreklam. Genom vår kreativitet och långa erfarenhet hanterar vi planering, produktion och distribution för våra kunder. Hos oss ska du som kund alltid känna dig trygg vad gäller vår service, kvalitet och pris.