Presentreklam Reklamprodukter Give-aways

Välkommen till ett av Sveriges bredaste sortiment av reklamartiklar. Pennor, kepsar, mobiltillbehör, ja listan är lång. Här finner du allt du kan behöva för att stärka ditt varumärke. Vi trycker din logo eller budskap på samtliga produkter. Vi har i 25-år framgångsrikt arbetat med företag, organisationer och föreningar över hela Sverige. Hos oss på Wallex.se finner du ett stort utbud av presentreklam till fantastiskt låga priser. Välkommen du också.

Med 25 års erfarenhet vet vi vilken reklamprodukt och give-away som du skall använda på mässan och ditt event. Kontakta oss för kreativa förslag som förmedlar rätt känsla till dina kunder. Brett urval av olika färger som matchar din logo. Vi har stort sortiment och det enkelt att hitta i vår webbshop. 1000 tals reklamprodukter i vårt sortiment. Exempel är penna, mobiltillbehör, tygkassar, anteckningsblock och väldigt mycket mer. Dessutom har vi fantastiska priser med tryck av egen logo.
Presentreklam, profilreklam, reklamprodukter eller give-aways, ja området har många namn. Kan sammanfattas som reklamprodukter med din logotyp eller budskap tryckt på produkten. Man delar ut dem till kunder eller anställda med syftet att under lång tid och till låga kostnader sprida kunskap och kännedom om ditt varumärke. Allt i syftet att skapa fler affärer för ditt företag.
Att använda presentreklam till mässan, konferensen, kundmötet eller kampanjen är en viktig del i modern marknadsföring.

false

false

false

false

}