Kassar Påsar Bärkassar med tryck

Brett sortiment av Shoppingbag, tygkassar, tygpåsar. Vi säljer kassar i flera olika färger, modeller, material och storlekar. Allt från den klassisk miljökassen, bomullskassen med långa eller korta handtag till den billigare kassen i non-woven som är både stark och miljövänlig. Vi trycker din logo eller budskap på samtliga kassar.

Vi har alla varianter, allt från laminerade shoppingkassar till tygkassar i ekologisk bomull. Självklart erbjuder vi också den mycket prisvärda och absolut billigaste kassen i non-woven.
Söker du plastkassar eller papperskassar av alla de former eller storlekar kontakta oss för personlig service. Vi hjälper dig att finna rätt modell till rätt pris.

Med Bärkasse eller som man brukar säga Kasse menas en mjuk typ av behållare med handtag avsedd för ta med eller frakta saker. 1921 dyker ordet Bärkasse för första gången upp i det svenska språket som som skrivet ord. Kasse, ordet Kasse är ett annat ord (samlingsnamn) för fiskeredskap, påsar och lådor av varierande material och form.

false

false

false

false

}