Bomullskassar – Miljlökassar med logotryck

Bomullskassar benämns ofta som miljökassar. Här finner du kassar i olika storlekar och färger med korta eller långa handtag. Vi har miljökassar med Fairtrade märkning eller som är tillverkade av återvunnen bomull. Väljer du någon av dessa bidrar du på ett tydligt sätt till ett hållbarare samhälle. Vi trycker ditt budskap eller logo efter dina önskemål. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt förslag.

Att bomullskassar ofta benämns som miljökassar är för att de kan återanvändas under lång tid och på så sätt ersätta 100-tals engångskassar. Det är ett sätt att bidra till ett hållbarare samhälle. Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design så du kan synas på bästa sätt. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning. Önskar du känna på kassens kvalitet eller se färgen innan du beställer? Kontakta oss för varuprov.

Söker du andra alternativ på kassar kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta reklamprodukterna för det aktuella tillfället.

false

false

false

false

}