Sagaform

Sagaform har lustfyllda och innovativa gåvor som passar alla! Designade produkter som är vackra att ställa fram och roliga att använda. Ge bort en gåva till någon du tycker om eller unna dig själv något fint. I Sagaforms sortiment finner du gåvor för köket och det dukade bordet. Designade produkter som uppskattas av mottagaren och som ofta skänker ett leende. Glas, keramik, vaser, burkar, skålar, knivar och mycket annat finns att välja emellan.

Med andra ord finns här gåvor för alla tillfällen. Presenten till middagens värdpar, till den nyinflyttade grannen, födelsedagsbarnet eller bara som en trevlig gest till den man tycker om.
Som företagsgåva är Sagaforms sortiment mycket populärt främst för dess enkla och funktionella design.
Sagaform samarbetar med Sveriges främsta formgivare som alla är väl medvetna om rådande trender och extremt professionella för att kunna tillgodose våra kunder med förstklassig skandinavisk design. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och hög kvalitet är ett måste för att berättiga en plats i Sagaforms sortiment.
Sagaform arbetar till tillsammans med välkända och välrenommerade designers som tex. Ann-Carin Wiktorsson, Anton Björsing, Björk-Forth, Camilla Engdahl, Designwright, Formforyou, Gustav Hallén, Hanna Werning, Henrik Schulz, Julia Treutiger, Katarina Hjalmarsson, Lotta Odelius, Lovisa Wattman, Marie Olofsson, Markus Johansson, Matz Borgström, Moritz, Objecthood, Pascal Charmolu, Roger Persson, Transformer, WIZ Design och Ylva Olsson. Allt för att skapa den rätta känslan, utseendet och funktionen i Sagaforms välkända produkter.

false

false

false

false

}