Kylväskor

Kylväskor, kylbagar och kylryggsäckar, vi har alla modeller. Allt från små enkla kylväskor som rymmer några burkar till kylväskor med hjul, hopfällbara som du enkelt kan ta med dig. Flera kylväskor i klassisk modern design eller marin inspirerade. För den som är praktisk har vi kylryggsäckar, perfekt till sommar och picknick. Stor yta för reklambudskap eller logo tryck. Vill du synas är kylväska en verkligt positiv reklamprodukt. En lönsam reklaminvestering.

Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design så du kan synas på bästa sätt. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning.
Söker du andra alternativ på väskor kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta reklamprodukterna för det aktuella tillfället.

Kylväska, kylbag eller kylbox är en väska som isolerar omgivningen effektivt mot både värme och kyla. Väskan håller maten varm på vintern och salladen kall på sommaren. Genom att bipacka nerfrysta is-klampar förlänger du den kylande egenskapen rejält. Omvänt gäller om du bipackar en uppvärmda klamp. Kylväskan är främst är avsedd för att transportera och korttidsförvara kylvaror. Den kan användas vid exempelvis till stranden, picknick, camping. På sommaren är den perfekt för att ta med frysta och kylda varor från livsmedelsaffären.
För att kylväskan ska ha bästa effekt bör den packas fullt och förses med frysta kylklampar. Lägg klamparna på toppen och i botten, så får du bäst skydd för innehållet i kylbagen. Kylan sprider sig lättast ner i kylväskan, placera därför det som är mest känsligt för värme längs ner.

false

false

false

false

}