DAD Sportswear Profilkläder

Profilkläder i bästa premiumklass med ditt tryck eller brodyr. Välj bland jackor, hoodar, t-shirts, pikétröjor och mycket mer. Profilkläder med moderna detaljer och passform.

DAD är ett svenskt varumärke med funktionella och marininspirerade profilkläder för företag som vill identifieras med kvalitet och mode. Påkostade och högkvalitativa plagg som alltid visar dig från din bästa sida.

Perfekta profilkläder med tryck för dig som vill utmana och har ambitionen att växa och synas. DAD Sportweare profilkläder har egenskaper för både krävande situationer som vardagen. Ett varumärke som jobbar med högsta kvalitetsmarta och funktionella detaljer med ett tufft utseende.
DAD Sportweare arbetar med filosofin, ”Designed for Ambitious Companies”.

D.A.D Basic är en relativt ny del i varumärket. Utan att ge avklall på hör materialkvalitet finner du här basplagg med färre detaljer men med fokus på lågt pris. Bland DAD Basic profilkläder finner du ett brett färgspectra, bästa och nodernaste passformen samt genomgående hög kvalitet på detaljer. YKK-dragkedja är självklart för D.A.D Sportweare och D.A.D Basic.

false

false

false

false

}