Funktionsjackor – Skaljackor

Funktionsjackor med tryck eller brodyr, din logo finner du här. Funktionsjackor är extra bekväma för dig som är en aktiv person som gillar att vistas ute året runt. Våra funktionsjackor skyddar dig mot vädret samtidigt som de kan ventilera ut fukt från kroppen. Funktion hjälper dig att hålla dig torr och varm även när du anstränger dig. Vi har flera modeller och färger i både dam och herr. Vi trycker eller broderar din logo eller budskap på samtliga funktionsjackor.

Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design så du kan synas på bästa sätt. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning.
Vill du försäkra dig om vår kvalitet eller att färgen du tänker välja är den rätta? Kontakta oss för varuprov.
Söker du andra alternativ på jackor, kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta profilkläderna för det aktuella tillfället.

Jackor med funktion gör det möjligt att vara aktiv utomhus året runt. Funktionsjackor, skaljackor är både vatten- och vindavvisande. Några som har tejpade sömmar är också lämpliga som regnplagg. För den måttligt aktiva personen kan softshelljackor vara bästa alternativet. De är mjuka, bekväma och andas på ett effektivt sätt. Rekommenderas främst till höst och vår.
Söker du mer av regna plagg skall du titta efter det man kallar vattenpelare. Vattenpelare är ett mått på hur tätt materialet är när det utsätts för väta. Man brukar räkna normala regnplagg där membranet i tyget klarar 5 000 mm vattenpelare och uppåt. Ju högre mått ju mer motstånd gör materialet mot genomsläpp av vatten.

false

false

false

false

}