Fodrade Jackor

Fodrade jackor passar perfekt till den kalla årstiden. Vi har ett mycket brett sortiment av fodrade jackor. Allt från basplagg till designade modeller med bästa passform. Svårt tänka sig en bättre profilprodukt, reklam som verkligen syns hos många under lång tid. Välj färg och modell som passar dina mottagare. Kontakta oss om du du vill att vi tar fram passande designförslag för tryck eller brodyr av logo och budskap, det är kostnadsfritt hos oss på Wallex.se

Vi har jackan som passar alla tillfällen där du vill ha lite extra värme. Business, kavajjackor till säljare. Skidjackor, vår, vinter och höst vi har alla modeller. Välj färg och modell som passar dina mottagare.
Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design så du kan synas på bästa sätt. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning. Vill du försäkra dig om vår kvalitet eller att färgen du tänker välja är den rätta? Kontakta oss för varuprov.
Söker du andra alternativ på jackor, kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta reklamprodukterna för det aktuella tillfället.

false

false

false

false

}