Plastmuggar

Plastmuggar, vi har stort brett sortiment av plastmuggar. Billiga muggar som passar stora event och mässor när du vill ge bort en profilprodukt som skall synas i stort antal. Många olika utförande, färger och storlekar. Med eller utan lock. Vill du synas väljer du vår höga och smala eventmugg i kul design. Vi har även premium To Go muggar från Sagaform i Svensk design. Flera med termo funktion för att hålla kaffet varmt eller drycken kall. Några av våra muggar är anpassade för att ta med i bilen. Vi trycker din logga på alla våra plastmuggar.

Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design så du kan synas på bästa sätt. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning. Vill du försäkra dig om vår kvalitet eller att färgen du tänker välja är den rätta? Kontakta oss för varuprov.
Söker du andra alternativ på muggar kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta reklamprodukterna för det aktuella tillfället.

false

false

false

false

}