Mobilställ – Mobilhållare

Mobilställ och mobilhållare för din smartphone eller läsplatta är en användbar produkt som passar alla. Underlättar när du vill visa bilder, titta på you-tube eller nyheter. Ställ till mobilen är ofta en billig reklamprodukt som du kan dela ut i stort antal. Du når många med ditt budskap eller varumärke. Välj bland många olika modeller, färger och prislägen. Vi levererar med tryck, säljbudskap eller logo. Kontakta oss för personlig service, vi hjälper dig att väja rätt.

Tänk på att mobilstället på skrivbordet syns under lång tid. Några fäster du på nyckelringen, andra har flera funktioner. Alla är praktiska och underlättar vardagen.
Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning.Vill du försäkra dig om vår kvalitet eller att färgen du tänker välja är den rätta? Kontakta oss för varuprov.
Söker du andra alternativ på mobiltillbehör kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta reklamprodukterna för det aktuella tillfället.

false

false

false

false

}