Dataväskor – Dataryggsäckar

Stort sortiment av dataväskor. Modeller i Italienskt design eller klassiska modeller att bäras på axeln eller ryggen. Välja datorväskor med många fickor för att underlätta när du organiserar ditt arbete eller enklare modeller som bra rymmer din dator. Väljer vår vattentäta Scuba Computerbag och alla kommer att lägga märke till dig. Önskar du något enkelt och billigt så har vi det med. Vi broderar och trycker din logo efter dina önskemål, kontakta oss för kostnadsfritt designförslag

Dataväskor är ett viktigt arbetsredskap för personalen och är en fin present till kunden. En bra dataväska både skyddar datorn och ger dig chans att visa var väskan kommer ifrån, märk väskan med din logo eller budskap. Vi vet att en data väska har ett långt liv hos mottagaren. Din logo kommer att synas i många år framöver.
Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning.
Söker du andra alternativ på dataväskor kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta väskorna för det aktuella tillfället.

false

false

false

false

}