Rollerball Pennor

Rollerball pennor har en skönare, mjukare skrivkänsla. Bra reklampenna om du vill vara lite annorlunda och få dina kunder att välja din penna som favorit penna. En lönsam reklaminvestering. Vi trycker eller lasergraverar din logo på reklampennan du beställer. Kontakta oss för personlig service.

Rollerballpennor har antingen ett vattenbaserat bläck ett gel-bläck. Detta till motsats mot de vanliga kulspets eller bläckpennorna som har ett oljebaserat bläck. Med rollerballpennan får du en annan skrivlinje, gelen tränger längre in i pappret och sprider sig något. Du får därmed en mjukare skrivlinje. Skrivkänslan är också annorlunda, mjukare den också.
Rollerballpennan introducerades 1963 av det japanska företaget Otho. Idén om ett tunnare mer lättflytande bläck fick företaget från reservoarpennan. Men man moderniserade den pennan med ett utbytbart patronsystem. Skrivlinjen påminner om reservoarpennans.
Jämfört med bläckpennan så behövs mindre tryck för att skriva vilket ger mindre krampkänsla i handen. Du kan skriva fortare ändå hinner pennan lämna sitt bläck på pappret.

false

false

false

false

}