Laddare – Nödladdare – Powerbank

Ladda din smartphone eller surfplatta när batteriet saknar kraft. Här finner du stort sortiment av mobilladdare och powerbanks. Att kunna ladda flera enheter i bilen samtidigt gör alla glada hela resan. Laddare är din hjälp när du behöver det som mest. Nödladdare, powerbank som är enkelt bära med sig,
superkraft rakt i fickan.

Vi har ett brett sortiment av nödladdare, allt från de minsta med 1200 mAh till superkraftfulla med 10 000 mAh. En nödladdare med 2200 mAh klarar att ladda en urladdad smartphone till ca 80%. Just nu en het och uppskattad reklamprodukt. Hos oss kan du beställa få antal med eget logotryck till fantastisk pris.
Nödladdare är en populär reklamprodukt med många namn, USB-batteri, powerbank, nödladdare eller bara extrabatteri. Vi på Wallex har valt att kalla den nödladdare, för det är just vad den är. Bra att ha när man är på resande fot där inget eluttag finns i närheten. Du kan enkelt ladda mobilen, surfplattan, GPS:en eller kameran.
En nödladdare är en liten låda av varierande storlek och form med en mikroprocessor och en eller flera USB-utgångar. Vissa modeller är små och lätta, ungefär som en cigarettändare, och får lätt plats i jackfickan. Andra är större och tyngre och kräver en väska för att tas med.
Nödladdaren bör inte ligga ihop med mobilen när den laddas, den kan då göra att båda blir mycket varma.
Laddar gör du som vanligt, alltså med en USB-sladd mellan batteriet och enheten som behöver laddas. Sladd med micro USB-koppling medföljer oftast, men ska du ladda en Iphone eller Ipad använder du din befintliga kabel eller köper till en kabel som passar. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att väja rätt.
En fulladdad nödladdare räcker till en eller flera laddningar beroende på kapacitet och enheten som ska laddas. Kapaciteten i en nödladdare mäts i milli ampere-timmar, mAh. Ju högre siffra (värde), desto fler gånger kan du ladda din mobil.
Har du en mobil med ett batteri på 2 000 mAh och en nödladdare på 2 200 mAh innebär det inte att du kan ladda din tomma mobil till 100 %. En del av kapaciteten, försvinner nämligen som värme.
På Wallex.se får du alltid med kapacitet för pengarna.

false

false

false

false

}