Frottéhanddukar

Frottéhanddukar är en riktig storsäljare som reklamgåva till kunder och anställda. Enkla anledningen är att den passar alla. En ny väldesignad handduk med rätt placerad logo eller budskap är alltid välkommen reklamprodukt, reklamgåva. Eller så väljer du en enfärgad klassisk dusch, badhandduk som passar ditt varumärke. Oavsett vad du väljer är det en reklamprodukt som lever länge och till glädje för mottagaren. Vi har många olika färger, kvaliteter och storlekar. Kontakta oss för spännande designförslag som passar ditt företag, klubb eller förening.

Kontakta oss gärna för att diskutera din egen design så du kan synas på bästa sätt. Vi tar kostnadsfritt fram förslag på märkning. Vill du försäkra dig om vår kvalitet eller att färgen du tänker välja är den rätta? Kontakta oss för varuprov.
Söker du andra alternativ på handdukar eller badlakan, kontakta oss. Vi har 20-års erfarenhet av att hjälpa företag, organisationer, idrottsklubbar, stat och kommun att finna de rätta reklamprodukterna för det aktuella tillfället.

false

false

false

false

}