Gåvokort

Gåvokort är en av de mest populära företagsgåvan till anställda och kunder. Mottagaren får ett brett utbud av produkter att välja mellan. Som givare kan du vara trygg över att dina mottagare alltid finner något de verkligen vill ha. Alla blir nöjda helt enkelt. Gåvokort fungerar egentligen till alla årets högtider eller tillfällen. Men vanligast är att den väljs som en julklapp till anställda och kunder.

Vi har möjligheter till speciallösningar för dina gåvokort. Allt från kort som är tryckta för dig till egen design på hemsida där dina mottagare löser in korten. På så sätt blir gåvan mer personlig och bär ditt företags budskap och profil. Kontakta oss för diskussion kring din egen lösning.

Klicka här för informationsfolder:
Gåvokort-Klassisk, Gåvokort-Regal, Gåvokort-Imperial, Gåvokort-Extravagans samt Gåvokort-Mitt Sagaform.

Vad skall man tänka på när man skall välja ett gåvokort till anställa och kunder!
Med ett gåvokort ger man mottagaren en stor frihet att välja något som verkligen passar dennes tycke och smak. Ett brett sortiment, enkelt att lösa in och bra service om något inte skulle gå som man önskar är en förutsättning för nöjda mottagare. Gåvokorten du finner på Wallex.se har genomgått vår noggranna granskning för att uppfylla dessa kriterier med råge. Våra gåvokort går inte att byta mot pengar, men urvalet av produkter är stort och brett så alla kan finna just sin gåva. Mottagaren väljer enkelt via en webb sida, där visas alltid ett uppdaterat sortiment och valet kan göras oberoende av plats. Gåvan skickas till en adress i Sverige. Söker du lösningar för utlandet? Kontakta oss.
Det tillkommer alltid en frakt på 70.00 kr/gåvokort priset är det samma oavsett valör på kortet. Vill man ha leverans till en eller ett fåtal adresser finns alternativet med samleverans från 300 st gåvokort. Då är priset 20.00 kr/kort samt att ni betalar den faktiska frakten för hela sändningen. Det finns även möjlighet till utlandsfrakter, kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer.
Beställer du 50 st gåvokort eller mer så tar vi gärna fram designförslag för just ditt företag. Bilderna som visas under respektive

false

false

false

false

}